Onze Visie

header ipad - innovia curis

driehoeksverhouding zorg - innovia curisOnze visie is dat duurzame prestatieverbetering wordt geleverd door gemotiveerde zorgprofessionals mensen die kennis hebben van organisatiedoelen en weten hoe zij daaraan kunnen bijdragen. Wij scheppen kaders waarbinnen mensen maximaal kunnen bijdragen door vraagstukken ook echt ‘beslisbaar’ te maken, op ieder niveau. "Cutting edge information, better decisions" Dat betekent "One touch nursing" is ons wel eens gereflecteerd. Per saldo betekent het meer handen aan het bed.

Innovia Curis wil graag met andere geïnteresseerden het idee verder uitwerken, meerdere concepten ontwikkelen en de producten en services gaan inzetten in de zorgmarkt. Om dit te realiseren zullen verschillende partijen benaderd worden om het product te testen anderen zal worden gevraagd om hierin te investeren.

Innovia Curis richt zich op de driehoeksverhouding van artsen, verpleegkundigen en apothekers zij wil deze driehoek versterken met het oog op een maximale patiënt(veiligheid).